zaterdag 2 februari 2013

morgen klaar voor de basisschool


Nog 1 nachtje slapen... Na al die weken en dagen dromen en toeleven naar dit moment, komt het nu wel héél dichtbij.... Lasse wordt morgen 4 jaar!

De afgelopen weken stonden voor hem voornamelijk in het teken van wennen op de basisschool 2 ochtenden in de week, afscheid nemen van de peuterspeelzaal en het vooruitzicht van voetballen en, zodra er plek is, zwemles!
Dat is wel heel veel voor zo'n klein jongetje. Want al wordt hij 4 jaar, eigenlijk is hij ook best nog wel heel klein.

Vandaag zijn de voorbereidingen voornamelijk voor mama. Huis aan kant, vanavond de slingers ophangen en natuurlijk: veel lekkers klaar maken! Want hoe je het oon went of keert: In huize Feikens zijn dit soort dagen naast héél véél gezelligheid ook wel een beetje een (vr)eetfestijn!

Voor het eerst staat er een recept op de planning die gebasseerd is op een recept van... eh... ahum.... Gordon Ramsey.....
Ik heb echt niks met die man, maar zijn recept kwam als beste basisrecept uit de bus voor wat ik in mijn hoofd heb. Het zal mij dus benieuwen.
Het recept is hier te vinden. De amandelen laat ik achterwege, omdat mijn familie altijd dol is op baby's voeren met eten voor volwassenen, dus dan even geen noten. Verder wordt de topping een aardbeientopping met misschien ook de chocolade. dat moet ik nog even zien.Zodra de taart verorberd is zal er een verslag volgen ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...